Vandaag zijn alle kinderen uit groep 1 en 2 in Hof van Twente voorgelezen door collegeleden en raadsleden. Dat gebeurde in het kader van de Dag van de Duurzaamheid en de Kinderboekenweek.Het verhaal ging over Mo de Muis die zijn vrienden (de hulpmuizen) vraagt om te helpen met energie besparen. Aan de hand van het verhaal en de plaatjes op het digibord gingen de voorlezers met de kinderen in gesprek over duurzaam gedrag.

De voorleesactie wordt gecoördineerd door HofPower, het gemeentelijk schoolprogramma over duurzaamheid en techniek.

Op de foto raadslid Arjan Zandvoort bij basisschool De Welp (foto: Gemeente Hof van Twente)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.