Hof van Twente – ‘Laat zien hoe levendig en bruisend het platteland is’, dat was de opdracht van de fotowedstrijd die dit voorjaar is gehouden door een samenwerkingsverband van plattelandsgemeenten waar ook Hof van Twente deel van uitmaakt, deed dat in het kader van het tienjarig bestaan. Het resultaat: 168 prachtige foto’s. De tien mooiste inzendingen vormen samen een rondreizende tentoonstelling.Over de P10 In 2008 startte de P10 met tien grote plattelandsgemeenten om de schoonheid, dynamiek en vraagstukken van het platteland onder de aandacht te brengen. Inmiddels zijn er 17 gemeenten uit verschillende provincies aangesloten bij de P10. Zij delen kennis en zorgen ervoor dat de stem van het platteland gehoord wordt. De P10 werkt samen met de VNG, overheden en verschillende andere organisaties.

De fototentoonstelling is te zien in de hal van het gemeentehuis en is toegankelijk tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Foto: Dingena Mol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.