Markelo – Manege Snorrewind organiseert op 13 en 14 oktober haar jaarlijkse onderlinge cross. In deze SamenGestelde Wedstrijd (SGW) komen ruim 50 ruiters uit de omgeving op paarden èn pony’s van de manege of eigen viervoeter aan start. Alle ruiters hebben de afgelopen weken bij de manege meerdere crosslessen gevolgd. Op zaterdag 13 oktober worden vanaf 11.30 uur dressuurproeven gereden.Zondag 14 oktober komen de ruiters vanaf half 12 eerst aan start in een springparcours en kan er genoten worden van een prachtige crosscountry door bos en weide rondom de accommodatie. De combinaties zullen in galop een ruim 2 kilometer lange route afleggen, waarbinnen een aantal crosshindernissen genomen moeten worden. Natuurlijk is het springen door de waterbak een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Na afloop wordt ook weer het jaarlijkse cabaret opgevoerd, waarin vele ruiters op hilarische wijze belicht zullen worden. In ons gezellige strodorp kunnen toeschouwers een hapje en een drankje nuttigen. Natuurlijk is de toegang op beide dagen gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.