Delden – Na een maandenlange voorbereiding was er afgelopen zondag de derde editie van de Open Bedrijvendag. Een kleine honderd bedrijven openden op industrieterrein Schneidersbos de deuren voor het publiek. De interesse bleek net als vijf jaar geleden groot. De organisatie schat dat het aantal bezoekers vergelijkbaar is met dat van 2013. Toen kwamen er zo’n 15.000 mensen naar Schneidersbos.De dag ging om 10.00 uur van start met de ingebruikname van een nieuw camerabewakingssysteem. Op dat moment liepen ook de eerste bezoekers al op het terrein. De ondernemers hebben dit jaar echt uitgepakt en het resultaat was geweldig. Iedereen heeft zelf een invulling gegeven aan de Open Dag en dat zorgde voor een divers aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten. De organisatie zette dit jaar vooral in op een goede verdeling van de bedrijven over het terrein. Eigenlijk is het een grote legpuzzel. Het resultaat was voor iedereen echter geslaagd. “We hebben gezien dat hierdoor ook het publiek beter verdeeld was over het terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.