Diepenheim – VVD-prominent Hans Wiegel is de eerste hoofdgast van het nieuwe seizoen van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Daarmee opent Wiegel het derde seizoen van de succesvolle politieke talkshow, die inmiddels landelijke bekendheid geniet. Ook te gast is Eddy van Hijum, lijsttrekker van het CDA bij de komende provinciale verkiezingen. De column wordt verzorgd door Alexa Gratama.
Voormalig VVD-politicus Hans Wiegel (1941) was na een lange loopbaan in politiek Den Haag van 1982 tot 1994 Commissaris van de Koningin in de provincie Friesland. De actuele politiek volgt hij nog altijd op de voet. Daarvan getuigt onder meer zijn wekelijkse column in de Telegraaf.
Eddy van Hijum (1972) is sinds 2014 gedeputeerde van de provincie Overijssel. Daarvoor was hij gemeenteraadslid in Zwolle en Tweede Kamerlid voor het CDA. Als gedeputeerde houdt hij zich bezig met economie, innovatie, recreatie en toerisme in Overijssel.
De eerste aflevering van het derde seizoen van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 14 oktober 2018 om 17.00 uur in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Kaarten á € 5,- zijn te bestellen via: www.diepenheim.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.