Stichting Anpak’n organiseert op 10 oktober, de landelijke Dag van de Duurzaamheid, een open dag over innovaties op het gebied van duurzaamheid. Letterlijk en figuurlijk vormt de 14,5 meter hoge windmolen van MegaWindForce het middelpunt. Deze windmolen komt volgend jaar pas in productie, maar nu staat het demo-model van de windmolen voor 2 weken in de Hof. Het is de eerste keer in Nederland dat deze innovatieve windmolen op een boerenerf te zien is.
Er zijn nog veel meer toepassingen te bekijken op deze open dag, zoals heatpipes, milk2heat, phase change materials en PVT-panelen. Deskundigen zijn aanwezig om rondleidingen te geven. Het hele gezin is welkom!

Familie Hegeman, Erve Plaslammert
Plasdijk 14, Herike-Elsen
Woensdag 10 oktober, 10h10 tot 18h00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.