Goor – Vanaf het begin van de RBT zijn er ook twee Bijbelstudiekringen in Goor van start gegaan. Deze bijeenkomsten worden goed bezocht. De huiskamers waar deze gehouden worden zijn echter vol terwijl er meer belangstellenden zijn met name uit andere plaatsen in de omgeving van Goor.

Dit heeft de RBT doen besluiten om een nieuwe studiekring te starten in Borne voor gemeenteleden en belangstellenden uit Borne, Almelo en Hengelo. Deze Bijbelstudies zijn twee keer in de maand op dinsdagavond en worden gegeven door ds. J. Bakker. De eerste avond is op dinsdagavond 9 oktober en begint om 19.30 u. Er is dan eerst koffie en vanaf 20 u. starten we de studie. De avond duurt uiterlijk tot 21.30 u.Evenals bij de studiekringen in Goor op de 2e woensdagochtend en -avond van de maand wordt in Borne ook de brief van Paulus aan de Romeinen behandeld. Deze brief gaat over de grondbeginselen van het christelijk geloof en van de Gemeente. Het hoofdonderwerp in de brief is rechtvaardiging. Voor vragen en opgave voor deze avonden in Goor of Borne kunt u naar de website www.refbaptwente.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.