Goor – Popkoor TOP.nl, het gezelligste koor van Goor, heeft maandagavond 8 oktober een open repetitie in de kleine zaal van de Reggehof. Voor diegene die graag zingen een leuke kans om te zien hoe zo’n repetitieavond van TOP.nl eruit ziet. Leden van Top.nl zijn dames en heren in de leeftijd variërend van 30 tot en met 60 plus, maar dit betekent zeker niet dat mensen onder de dertig niet welkom zijn. Sterker nog, die zijn meer dan welkom.

TOP.nl repeteert onder leiding van Floor van Erp en hebben één keer per maand begeleiding van pianist Arie Kraak.Noten kunnen lezen is handig maar niet noodzakelijk. Je kunt thuis makkelijk oefenen met mp3’tjes. Er wordt van half negen tot tien uur gerepeteerd en na die tijd nemen de leden, voor diegene die wil, voor de gezelligheid nog een drankje met elkaar in de foyer van de Reggehof.

Het repeteren is niet voor niets. Ieder jaar neemt TOP.nl deel aan het Hofkorenfestival in de Reggehof, ook gaan ze ieder jaar naar Amusing, een korenfestival in Hengelo. Met jubileumjaren geven de zangers zelf een concert. Ze hebben straatoptredens in Delden met het straatfestival en staan op kerstmarkten in de regio.

Voor diegene die na het lezen van deze informatie enthousiast en nieuwsgierig is geworden: twijfel niet en kom naar de open repetitie. Mocht het deze datum niet lukken, een mogelijkheid tot komen kijken/meezingen op een andere maandagavond is er altijd.

Voor meer informatie zie: www.popkoortop.nl. Mailen kan ook: info@popkoortop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.