Goor – Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zaterdag 13 oktober een herfstconcert. Niet zoals u van hen gewend bent in de Reggehof, maar in de Waerdenborch. Tijdens dit concert ziet u KNA met het A-orkest, maar ook met het Ensemble. Beide orkesten staan onder leiding van Tim Fletcher. Het A-orkest speelt lichte muziek, u hoort onder meer een Doe Maar-medley en Supertramp. Dit concert is mede een voorbereiding op het uitwisselingsconcert op 10 november in Bremen.Het Ensemble maakt technisch uitdagende muziek, zo kunt u tijdens het concert luisteren naar Fuga Y Misterioso van Astor Piazzolla en Suite Gothique van Leon Boelmann. Het Herfstconcert van KNA is zaterdag 13 oktober in de Waerdenborch (Gruttostraat 1 in Goor) en begint om 20.00 uur. Entree is vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.