Delden – Dat ze iets van de organisatie van de Elastiekenkoers zouden krijgen, was vooraf bekend. Maar hoe het cadeau er precies uit zou zien bleef voor iedereen een verrassing. Maar liefst zestienorganisaties uit de Hof van Twente kregen dinsdagavond een deel van de 81.310 euro die in juni werd opgehaald tijdens de zesde editie van het evenement. De organisatie had er dit jaar voor gekozen om geld op te halen voor eenzame ouderen in de Hof van Twente. Goede doelen op dat terrein konden zich melden bij de organisatie voor een bijdrage. Ook gingen leden van de Elastiekenkoers zelf op zoek naar geschikte bestemmingen voor het opgehaalde geld. Het grootste cadeau in Delden was voor woonzorgcentrum De Wieken. Hier werd een elektrische duofiets afgeleverd. Deze duofiets geeft meer mogelijkheden om met bewoners naar buiten te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.