Hof van Twente – Voor de 25e keer wordt in de gemeente Hof van Twente de Herfstfietsvierdaagse gehouden van maandag 22 tot en met donderdag 25 oktober. De prachtige herfsttooi van de bossen, gecombineerd met gevarieerde routes maken de fietsvierdaagse heel bijzonder

Op zondag 21 oktober 2018 worden de deelnemers Welkom geheten met de muziek van Hof Jazzband!Programma
13 – 15 uur Kan je starten voor een fiets warming-up van ongeveer 25km.
15 – 17.30 uur Muzikaal onthaal van Hof Jazzband.
16 – 17.30 uur Startbewijzen en voorinschrijvingen kunnen worden opgehaald.

De routes starten vanuit Goor. De belangrijkste thema’s in de vierdaagse zijn kastelen, molens, tuinen, musea en kunst.Zo wordt Diepenheim bezocht, waar in dezelfde periode Kunst-Moment gehouden wordt met op enkele tientallen bijzondere locaties een grote variëteit aan kunstuitingen. Daarnaast passeren de deelnemers de nodige ambachtelijke en culinaire bedrijven, waar ook even halt gehouden kan worden. Ook de gerenoveerde wegen over de boerenerven geven een nieuwe indruk van het bijzondere Twentse Landschap.

Wie wil, kan een enkele dag fietsen, maar wie alle dagen rijdt, krijgt na afloop een aandenken in de vorm van een medaille. Er is keuze uit drie afstanden: 35, 50 en 70 kilometer. Valt de keuze bijvoorbeeld op de kortste afstand, maar zit er onderweg meer in, dan kan zonder moeite worden overgestapt op een langere tocht. De routes zijn bewegwijzerd, wat het kaartlezen tot een minimum beperkt. Het start- en eindpunt is steeds De Reggehof aan de Höfte, in hartje Goor.

Deelname aan het evenement kost € 11,50 per persoon, een gezinskaart voor ouders met kinderen t/m vijftien jaar bedraagt € 25,–. Er kan ook per dag worden deelgenomen € 3,50 per persoon. Inschrijven kan via de website van de fiets4daagse of bij de start. Het vertrek is steeds tussen 9.00 en 12.00 uur. Om het dit jaar het jubileum jaar wordt gevierd, wordt dit extra gevierd met verschillende prijzen. Alle prijzen worden verloot op startnummer onder diegene die 4 dagen mee fietsen. In samenwerking met OAD reizen zijn er drie prachtige reizen in de prijzenpot. Daarnaast nog tal van andere prijzen zoals hotelovernachtingen, dinerbonnen, prachtige stola’s, fleece truien, flessen wijn enz.

De Herfstfiets4daagse Hof van Twente is de laatste fietsvierdaagse van Nederland en sluit daarmee het seizoen af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.