Delden – Gastkoks uit verschillende culturen maken met ingedriënten van de streekmarkt heerlijke eigen gerechten. Door gezamenlijke keuken in te duiken leren we elkaar gewoontes, eetculturen en denkwijzen. We integreren rond het fornuis en we gaan nog even nagenieten van de heerlijke vakantie. Paula en Carla nemen je mee naar Indonesiê, ze maken pangist, maiskoekjes, loempia’s, bami en speciaal gekruide saté. Een Afrikaanse school laat ons kennismaken met de Keniaanse keuken, ze maken samosa’s zowel als vegetarisch. Ook maken ze Afrikaanse salade’s en mahamri’s en koffiebroodjes.Of geniet van Surinaamse kip met verschillende groenten en ooit van Christina.
Zaterdag 6 oktober vanaf 9 uur reizen we tijdens deze Streekmarkt de wereld over, en dit allemaal in Delden! Je kan alles proeven en natuurlijk mee naar huis nemen.
Ook is er op het pompplein een mobiele appelpers, Appels uit eigen boomgaard ondergaan een metamorfose en veranderen in 2 literpakken eigen appelsap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.