Markelo – De filmvoorstelling wordt gecombineerd met een wijnproeverij waarbij uiteraard wijnen uit de wijnstreek Bourgogne niet zullen ontbreken.De film schetst een portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken.Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen.De film bevat alle ingrediënten van een mooi familiedrama met op de achtergrond de Franse wijncultuur.

Woensdag 3 oktober – In verband met de wijnproeverij begint de avond om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 inclusief de wijnproeverij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.