Stokkum – In samenwerking met de ervaren klootschieters Jan Schreibeld en Mark Oude Luttikhuis organiseren we opnieuw het “Open Stokkums kampioenschap klootschieten”. En wel op zondag 7 oktober. Je kunt meedoen met een groep van 4-5 personen, maar je mag je ook individueel opgeven. Dan zorgen wij dat er een leuke groep gemaakt wordt. De route die gelopen wordt is ongeveer 1,5 kilometer. Deze route wordt in 2 ronden afgelegd. Na deze 2 ronden is er ook nog een recordschot.Voor het recordschot strijden we in 3 categoriën: Junioren (6-12 jaar) hierbij moet dan wel een begeleider aanwezig zijn. Senioren (13-50 jaar) en de veteranen (50 jaar en ouder). En aan het eind is er een kleine klootschietkennisquiz. Deze elementen samen zorgen voor de einduitslag en uiteindelijk dus de kampioen!

Aanmelden kan via het opgave formulier op www.stokkum.info , of per email naar secretariaat@stokkum.info. Tussen 11.00-11.30 uur kunt u zich dan melden bij op de kruising Loppinksweg – Stokkumerweg. De kosten voor dit kampioenschap zijn 2,50 Euro. Dit is dan inclusief een heerlijke kop koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.