Goor – Rood Zwart mag zich opmaken voor de tweede ronde in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Remco Dokter won op zondag met maar liefst 6-1 van VV Twenthe en eindigt daardoor op doelsaldo als poulewinnaar. Rood Zwart leek na de thuisnederlaag tegen Diepenheim kansloos om door te bekeren, maar een 1-2 overwinning op Hector gaf weer wat perspectief. Dan moest er wel met minimaal drie doelpunten verschil worden gewonnen van Twenthe. Een haalbaar doel zo bleek op zondag.Rood Zwart kwam nog wat stroef uit de startblokken en kon niet voorkomen dat er al na 3 minuten spelen een 0-1 stand op het scorebord stond. Via Jesse Beukert, Colin Monteiro, Thomas de Graaf en Raymond Kenkhuis werd de achterstand voor de pauze weggepoetst en omgezet in een comfortabele voorsprong. Een onmachtig Twenthe kon daar maar weinig tegenover zetten.

Dit beeld herhaalde zich na de rust. Rood Zwart bleef de baas en liet de bezoekers kansloos. Vlak na de pauze zorgde Jesse Beukert voor de 5-1. De 6-1 kwam op naam van Rodi Beukert op aangeven van Colin Monteiro. Dit bleek ook de eindstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.