Diepenheim – Vrijdag 14 september werd 7e en laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan de visvijver van camping de Mölnhöfte. Het weer was redelijk en de vangst was uitstekend. Van de 9 vissers die mee deden wist iedereen één of meerdere vissen te vangen. In totaal werden er 71 vissen gevangen, waarvan 7 maatse. Deze laatste jeugdviswedstrijd werd gewonnen door Mart Brummelhuis uit Haaksbergen met 161 cm, gevolgd door Ramon Vonder uit Hengevelde met 125 cm.Hij ving deze avond ook de grootste vis, namelijk een mooie brasem van 50 cm. De 3e plaats was voor Gert Meijerink uit Diepenheim met 65 cm. Over 7 wedstrijden vissen werd Ramon Vonder uit Hengevelde de nieuwe Jeugdkampioen 2018 van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim. Het seizoen, met steeds een redelijke opkomst van gemiddeld 10 vissers, was zéér geslaagd en na een hapje en een drankje bij camping de Mölnhöfte, werd daar de jeugdkampioen gehuldigd en gingen alle vissers enthousiast met een leuke prijs huiswaarts.

Eindstand eerste vijf:
1.Ramon Vonder (Hengevelde) 596 cm 145 punten (Jeugdkampioen 2018)
2.Gert Meijerink (Diepenheim) 226 cm 135 punten
3.Jette Meijerink (Diepenheim) 215 cm 134 punten
4.Chiel Roelink (Noodijk) 179 cm 130 punten
5.Marvin Klein Braskamp (Neede) 156 cm 129 punten
De verdere uitslagen kunt u vinden op de site: www.hetsimmetje.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.