Home Nieuws Beluister hier de eerder uitgezonden Hofstreek Radioportretten

Beluister hier de eerder uitgezonden Hofstreek Radioportretten

582
0
DELEN

Glenn Begieneman was zondag 11 november te gast in het radioprogramma “Portret” op Hofstreek FM. Glenn is sinds jaar en dag bedrijfsleider bij Bar bistro de Olde Smidse. En hoewel hij al jaren een vertrouwd gezicht is bij “de Smidse”, is het zeker niet zijn eerste werkgever. Hij deed ervaring op bij onder meer Hesperia Tower in Barcelona, De Wilmersberg in De Lutte en het Holiday Inn SunSpree Resort op Aruba.
Maar Glenn is meer dan alleen horecaman. Hoe ziet zijn vrijetijdsbesteding er uit? Heeft hij een gezin, doet hij aan sport en wat is zijn favoriete muziek?                     Presentatie: Ciska Freriksen

Zondag 4 november 2018 was Hans Leloux te gast in het Radioportret

Hans is geboren in Almelo en woont sinds 1972 in Goor.
Hij was directeur van de Twentse Stoom Blekerij, richtte zijn eigen bedrijf op en reisde hiervoor over de wereld.
Hij houdt van tennis, voetbal, hockey en bridgen. Is postduivenliefhebber en doet vrijwilligerswerk. Bovendien strijdt hij voor het behoud van de eiken in de gemeente Goor.
Een bezig persoon dus. Wilt u meer weten over Hans Leloux en over zijn leven tot nu toe,
luister naar het Hofstreek FM Radioportret. De muziek die u hoort heeft hij zelf uitgezocht.              Presentatie Paula van der Helm.

luister hier naar de uitzending met Hans Leloux

Zondag 21 oktober was Ismaïl Gögen uit Goor gast in het programma het Radioportret.
Ismaïl woont sinds mei weer in Goor. Nu hij weer in Goor woont krijgt hij ambulante ondersteuning van Jp van de Bent Stichting.
Hij werkt bij de dagbesteding, voetbalt bij GFC en ook biljart hij. Tussendoor wordt de favoriete muziek van de gast gedraaid.
Presentatie: Henk Klooster

Luister hier naar de uitzending met Ismaïl Gögen

Zondag 14 oktober was Lenie van der Horst te gast in het programma Radioportret.
Lenie is in 1933 in De Bilt geboren. Ze leidt een veelbewogen leven en heeft op veel verschillende plaatsen gewoond. In 2002 is ze vanuit het westen in Goor neergestreken. Ze heeft gewerkt als coupeuse lerares en ontdekte 25 jaar geleden haar spiritualiteit. Die zet ze actief in bij haar werk als magnetiseur. Voor haar is het daarbij het streven om mensen een stukje wijsheid en inzicht in zichzelf te geven. Presentatie: Vera Arendsen.

Luister hier naar de uitzending met Lenie van der Horst

Zondag 7 oktober was Nanette Melse uit Markelo te gast bij Jonneke Adolfsen in het Radioportret. Nanette (32) is mede-eigenaar van drie sportscholen met de naam Movado Sports, in Goor, Eibergen en Holten. Na een omweg via een studie Engels in Brighton, de hotelschool in Montreux en de Nederlandse landmacht is ze nu helemaal op haar plek in de omgeving van haar eigen woonplaats. Nanette is altijd actief, of ze nu nieuwe concepten ontwikkelt voor de trainingen, lessen geeft of meedoet aan sportevenementen. Voor wie luistert naar Nanette, gaat een wereld open! Presentatie: Jonneke Adolfsen.
De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort.

Luister hier naar de uitzending met Nanette Melse

Zondag 30 september om 11.00 uur was Hennie Alink te gast in het Radioportret. Wie is deze man? Zeer sportief en woonachtig in Goor. Nationale zwemsters heeft hij intensief getraind. Ook de tafeltennissport is bij Hennie niet onbekend. Hij organiseert de triathlon-wedstrijden in Markelo. Hennie heeft een goede binding met Markelo.  De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen.

Luister hier naar de uitzending met Hennie Alink

Zondag 23 september was Wiljan van Regteren te gast in het Radioportret. Van Regteren (63) is eigenaar van Wiljans Wijnhuis in Goor, geopend in september 2011. Wiljan werkte voorheen bij horeca-groothandels, veelal als horecabezoeker. Daardoor heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Hij verkoopt nu met veel plezier wijnen en andere dranken vanuit zijn eigen bedrijf. Elke zaterdagmiddag kunnen zijn klanten de Wijn van de maand komen proeven, in het proeflokaaltje achter de winkel. Als geboren Gorenaar is Van Regteren ook actief in Goorse netwerken, zoals Goor Collectief en de Hofpas. Een onderhoudend verteller, van wiens verhalen u als luisteraar zeker zult genieten.
Presentatie Jonneke Adolfsen. De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort.

Luister hier naar de uitzending met Wiljan van Regteren

Zondag 16 september was Nicole Efftink onze gast in het Hofstreek Radioportret zijn.
Geboren in Oldenzaal is zij na 4 jaar verhuisd naar Hengelo en woont nu in Delden. Ze was zaterdaghulpje bij een bakkerij en leerde daar op 16 jarige leeftijd haar man kennen. Ze is voorzitter van D.O.V. de Deldense Ondernemers Vereniging en runt met haar man  Efftink Mode zaak in Delden. Ook haar hobby’s komen aan bod, genoeg om haar beter te leren kennen. Het programma wordt omlijst door de door haar gekozen muziek. Presentatie: Henk Klooster

Luister hier naar de uitzending met Nicolle Efftink

Zondag 9 september was Tamer Kouri te gast. Tamer Kouri kwam 26 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland met zijn moeder, broers en zus. Later volgde zijn vader met de rest van het gezin. Hij werkte als automonteur, maar zijn interesse lag toch meer bij het supermarktgebeuren. Vandaar dat hij in Goor, waar hij nu woont, een eigen winkel begon met artikelen, o.a. groente en fruit, uit het Midden Oosten. Een Orientmarkt, zou zijn vrouw Amel zeggen. Zijn hobby is het zichzelf aanleren van vreemde talen, die hij ook goed spreekt.                                                                                              Presentatie: Paula van der Helm

Luister hier naar de uitzending met Tamer Kouri

Zondag 2 september was Judit Zandberg de gast in het Radioportret.
Geboren in Dalfsen is zij na 6 jaar verhuisd naar Lochem om met 20 jaar te verhuizen naar Goor. Ze had intussen niet stil gezeten en is nu zowel schoonheidsspecialiste, drogist en ondernemer. Daarnaast “waakt” ze nog over 6 kinderen, kortom een bezige bij. Ook haar hobby’s komen aan bod, genoeg om haar beter te leren kennen. Het programma wordt omlijst door de door haar gekozen muziek.                                           Presentatie: Olf Broenink

Luister hier naar de uitzending met Judith Zandberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here