Om hun dankbaarheid voor de Goorse betrokkenheid te uiten, trokken de muzikanten en majorettes van de Drum- & Showfanfare van Muziekvereniging Apollo in juni al musicerend en marcherend door stadsdeelDe Whee. Op donderdagavond 20 september aanstaande zullen de muzikanten en majorettes een uur lang door de straten van stadsdeel Het Gijmink trekken. De start is om 19:00 uur op hoek Lindelaan/Dr. Schaepmanstraat. De route: Eikenweg, Lindelaan, Oude Haaksbergerweg, Mulderskamp, Gondalaan, Meidoornstraat, Wilgenstraat, Beukenstraat, De Bruijnstraat, Dr Schaepmanstraat.

De vele donateurs en sponsoren én het publiek maken het met hun financiële ondersteuning mede mogelijk dat Muziekvereniging Apollo steeds weer velen kan laten meegenieten van het plezier wat muziek brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.