Hof van Twente – Van 18 – 25 oktober gaat ‘Mirre op reis’ hofhoppen in Hof van Twente. Mirre is een bekende in toeristisch vlog/blog-land en ervaren in unieke toeristische trips. Hofhoppen? Ja, deze reislustige vlogger ‘hopt’ de hele Hof door, van kern naar kern, van bezienswaardigheid naar attracties, van campings naar B&B’s en hotels. Alles is mogelijk! Heb jij nog leuke tips waar Mirre zeker een bezoekje aan moet brengen? Laat het ons weten! Ben jij ondernemer en wil je Mirre graag een verblijf, maaltijd of leuke activiteit aanbieden, in ruil voor gegarandeerde publiciteit? Ook dat horen wij graag!
Hop jij graag een dag (of dagdeel) mee met Mirre? Dat zou super gaaf zijn. Mirre ontvangst graag gasten tijdens haar route door de Hof! Meld je aan als medereiziger. Heb je toeristische tips of aanbiedingen voor Mirre, meld het ons via info@hofmarketing.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.