Jan Trooster, Apotheker aan de Olifant in Goor die tevens ook Geschiedenis studeert aan de Universiteit van Amsterdam klaagde over concentratie pillen in een van de automaten in de Universiteit van Amsterdam.Hij stuurde een klacht in naar de directie van de Universiteit. De pillen waren te koop voor 6 euro en 99 cent en deze werden per 10 verkocht.

Volgens de Apotheker zijn er totaal geen voordelen aan de pil en is niks aan de pil bewezen. De pil bevat voornamelijk Caffeine en op de site van de makers van deze pil staat dat de pil aanmaak van lichaamsstoffen stimuleert. Volgens Jan Trooster is dat kwakzalverij.

Na de klacht van de Goorse Apotheker zijn de pillen uit de automaten gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.