Hof van Twente – Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mantelzorgers die anders met de zorgsituatie willen leren omgaan. Heb je zorg voor of om je kind, je partner of je één van je ouders?En valt dat soms zwaar? Misschien is ‘De Kunst van het zorgen en loslaten’ dan precies de cursus voor jou. Het is een traject van negen dagdelen eens per twee of drie weken, voor mantelzorgers die anders met de zorgsituatie willen leren omgaan. Je staat stil bij je patronen van zorg verlenen en krijgt handvatten aangereikt om daar anders mee om te gaan.

Bijeenkomsten vinden plaats bij het Parochiehuis te Delden en zijn gepland op 1 en 22 november, 13 december, 10 en 31 januari, 28 februari en 14 maart 2019. Op 1 november en 31 januari van 9:30 tot 16:00 uur inclusief lunch, andere bijeenkomsten van 9:30-12:30 uur.

Interesse of meer informatie? Kijk op www.mantelzorgenloslaten.nl, bel Salut 0547-260053 of mail info@salut-welzijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.