Goor 9 augustus – Afgelopen jaren, bijna 20, was het gebruikelijk dat Hofstreek TV op de zondag na het Markelose Dorpsfeest een uitzending verzorgde met een verslag van de Markelose optocht.
Helaas hebben wij uit de speciale Dorpsfeest krant 2018 moeten lezen dat Hofstreek dit jaar geen verslag hoeft te maken. Natuurlijk is het raar dat je zoiets uit de krant moet vernemen. In een gesprek met bestuursleden van het Dorpsfeest is donderdagavond gebleken dat inderdaad dit jaar voorbij wordt gegaan aan Hofstreek Tv. De reden die er voor werden aangedragen dat dat vorig jaar ook al het geval was. Iets wat wij met bewijzen kunnen weerleggen. Verder wisten de bestuursleden het ook niet.Het besluit van het Dorpsfeest houdt in dat u, jij, geen verslag van de Markelose Optocht 2018 kunt zien. Hoe de opnames wel worden vertoont , die door derden worden gemaakt, is ons onbekend.
Hofstreek Omroep betreurd de gang van zaken en zal voor 2019 proberen wederom de opnames van de optocht te mogen en kunnen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.