Diepenheim – Fiets mee met de gezellige Familiefietsdag de boer op met koffie, thee en pannenkoeken. De route is ca. 35 km en voert over fraaie boerenerven. Onderweg openen een aantal locaties de deuren voor publiek, waaronder een gespecialiseerd melkveebedrijf, wijnboerderij en hertenhoeve.

De route gaat dit jaar richting Gelselaar en Geesteren. Onderweg kan er een kijkje worden genomen bij verschillende bedrijven. U kunt ontdekken hoe wijn wordt gemaakt, of hoe overheerlijke pannenkoeken worden gebakken en kan er een kijkje worden genomen op het gespecialiseerde melkveebedrijf met een flink aantal koeien.Na een aantal kilometer gefietst te hebben is de volgende stop bij Erve Daalwiek, een melkveehouderij (met kaas- en zuivelmakerij), akkerbouw (voornamelijk telen van consumptieaardappelen) en boerderijwinkel. Vervolgens voert de route je naar Molen de Ster in Geesteren, de Hertenhoeve de Lavei en de Deepse Melkboer familie Sipma.

De kosten voor deelname bedraagt € 2,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meedoen. Starten kan tussen 9-12 uur vanaf de VVV in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De locaties zijn tot 16 uur geopend.

Organisatie is in handen van HofMarketing (VVV Hof van Twente) i.s.m. Vrouwen van Nu afd. Diepenheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.