Goor Hengevelde – De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn gisteravond de contracten getekend. De Gebrande Waateren is in hartje Hengevelde al sinds eeuwen een pleisterplaats en werd lange tijd gerund door de bekende horecafamilie Varenbrink. De Bebsel gaat het oude karakteristieke café én de verschillende zalen nieuw leven inblazen onder leiding van de 24-jarige Gorenaar Casper Bebseler die het gezicht zal worden van de horeca-onderneming. Die krijgt als naam ‘Herberg De Gebrande Waateren’ en zal medio september van dit jaar geopend zal worden.Na een opfrisbeurt en enkele verbouwingen is het de bedoeling om het oude karakteristieke café en de zalen in hartje Hengevelde optimaal te gaan benutten. Ook het terras zal fors worden uitgebreid. In het café en op het terras zal er naast een (borrel-) hapje en een drankje ook de mogelijkheid komen om gerechten te kiezen van een kleine menukaart. In de grote- en kleine zaal blijft de mogelijkheid tot het geven van diverse bruilofts- of jubileumfeesten terwijl ook de Tuinzaal met het aangrenzende terras en sfeervolle tuin, daarvoor geschikt zal blijven. De kelder, waar de bowlingbanen zullen verdwijnen, krijgt een Oostenrijkse uitstraling waar eveneens themafeesten- en partijen kunnen worden georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.