Hof van Twente – Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om ruim voor het nieuwe seizoen de TCPM Tukker Cup de Heren editie vol te krijgen. 32 teams gaan strijden in deze categorie om de beste vanTwente te worden. Ook bij de dames schiet het op. Bij de heren zien we veel bekenden terug die de afgelopen editie ook al mee hebben gedaan. Maar liefst 25 teams hebben zich net als vorig jaar opgegeven om te strijden om de TCPM Tukker Cup en breidt het toernooi zich over de regio uit, met maar liefst 9 debutanten waaronder vv Diepenheim en sv Delden.

Naast gastheer van de TCPM Tukker Cup WVV ‘ 34 doen, naast de debutanten, ook de volgende verenigingen mee: vv Bentelo, sc Markelo, GFC, vv Twenthe en Hector.

Door de debutanten zien we dat ons toernooi zich steeds verder uitbreidt in onze regio en dat is voor ons als organisatie fantastisch om te zien. We zullen z.s.m. de potindeling en speeldata van de heren editie proberen bekend te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.