Hengevelde – De eerste aanmeldingen zijn al binnen voor het jaarlijkse beachvolleybal en voetvolley toernooi op het beachveld de Marke in Hengevelde. Op zaterdag 1 september begint dit spektakel dat wordt georganiseerd door volleybalverenging Cupido en stichting JAC’94, de jeugd activiteitencommissie van WVV.Om één uur ’s middags begint het toernooi voor de jeugd. Rond de klok van half vijf starten de senioren met het toernooi, dit is opgedeeld in 3 categorieën. Bij volleybal prestatie wordt 3 tegen 3 gespeeld. Dan is de recreatiepoule, waar 4 tegen 4 gespeeld wordt. Als laatste is het voetvolley, waar men ook 4 tegen 4 speelt. Als je mee wilt doen, geef je dan op via beach@cupido-hengevelde.nl

Aansluitend aan het toernooi is er een grandioze beachparty met DJ Kasper.

De jeugd kan zich inschrijven voor zowel het volleybal- als het voetvolleytoernooi. Tijdens het jeugdtoernooi zal de Nevobo aanwezig zijn met de ‘Join Volleybal Toer’. Hier kan men bijvoorbeeld meten hoe hard er een bal gesmashed kan worden, de sprongkracht kan gemeten worden en je kan leren duiken met een heus ballenkanon.
Foto: http://www.cupido-hengevelde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.