Home Agenda Kleurrijk in de Hof

Kleurrijk in de Hof

307
0
DELEN

Goor – Nog een paar dagen en dan is alweer de 3e editie van Kleurrijk! . Tijdens dit evenement geven diverse verenigingen, stichtingen, geloofsgemeenschappen en organisaties uit de Hof acte de présence.Zo zal ook De Reggehof met een prachtige pagodetent aanwezig zijn. U wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in deze tent. U kunt hier plaats nemen in heuse theaterstoelen van waaruit u kunt kijken wat het theater u het komende seizoen 2018 / 2019 te bieden heeft.
Kleurrijk in de Hof met dit jaar nóg meer aanbod voor kinderen: Korfbal met Phenix’72, hockey met Goorse MHC, springkussen en voetbalveld, beschikbaar gesteld door Wegdam Events, schminken bij Hofschminkers, ‘Doe dag’ bij Het kukelnest, circus met Jeugdcircus Caroly, kralen rijgen met st. Fybrose en nog veel meer! Zaterdag vanaf 11.00 uur op het plein voor het gemeentehuis in Goor!

Hofstreek FM is natuurlijk ook aanwezig op Kleurrijk in de Hof. Van 13:00 – 14:00 uur wordt verslag gedaan van het evenement. Organisatie, deelnemers en gasten zullen aan het woord komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.