Home Agenda Try-Out Apollo & Cantabilé

Try-Out Apollo & Cantabilé

284
0
DELEN

Goor – Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt op zondag 9 december a.s. deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. Het concours wordt georganiseerd door de Overijssels Bond van Muziekverenigingen.Op zondagmiddag 15 juli heeft u de unieke mogelijkheid aanwezig te zijn bij de try-out van de concoursstukken. Dit zal plaatsvinden in De Reggehof om 15:00 uur.

Apollo speelt o.a., ‘Ghost Train’ van Eric Whitacre. In deze compositie neemt Apollo u mee in een bovennatuurlijke spooktrein, die door verlaten stadjes en lege canyons brult. Met op de achtergrond sfeerverhogende beelden.

Vrouwenkoor Cantabilé brengt een ‘light edition’ ten gehore; een gevarieerd programma van muziek van Andrwe Lloyd Webber tot gospel en delen uit het Adiemus van Karl Jenkins.

De toegang voor dit leuke, muzikale zondagmiddaguurtje is geheel gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.