Home Sport PSV Snorrewind levert kringkampioenen

PSV Snorrewind levert kringkampioenen

306
0
DELEN

Markelo – Afgelopen weekend stonden de Snorrewindse Paardendagen in het teken van de kringkampioenschappen voor pony’s. Loes Bronsvoort van de PSV Snorrewind werd kampioen met haar pony Macho en kreeg daarmee een ticket voor de Regiofinales op 28 juli in Ootmarsum.Deze combinatie wist zich ook voor de dressuur te plaatsen. De Rijssense Sophia Voortman komt met haar pony Boston ook uit voor dezelfde vereniging en kwalificeerde zich ook in zowel het springen als de dressuur voor de regiofinales. Ditzelfde weekend vonden in Wierden de kringkampioenschappen voor paarden plaats. Kirsten Bakker uit Rijssen bleek met haar paard Chico de beste in het springen klasse B te zijn. Ook de uit Markelo afkomstige Marijke Vosman wist zich naar de regiofinales te springen. Beide dames komen in Ootmarsum uit voor PSV Snorrewind. De KNHS Galoppade in Ootmarsum voor paarden op 3 en 4 augustus..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.