Home Sport Tess Kloppenburg wint 4e jeugdviswedstrijd

Tess Kloppenburg wint 4e jeugdviswedstrijd

248
0
DELEN

Diepenheim – Vrijdag 6 juli 2018 is de 4e viswedstrijd voor de jeugd vanHet Simmetje gehouden aan de Berkel Beekvliet te Borculo. De opkomst was iets minder, want er deden helaas maar 7 vissers mee, maardat mocht de pret niet drukken, want alle vissers wisten één of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was goed. In totaal werden er 37 vissen gevangen waarvan 8 maatse. Het was nieuwkomer Tess Kloppenburg uit Diepenheim die de 1e plaats op eiste met 85 cm. Op de 2e plaats eindigde Marvin Klein Braskamp uit Neede, ook een nieuwkomer met 76 cm en de 3e plaats was voor nieuwkomer Jette Meijerink uit Diepenheim met 35 cm. Dit was tevens de laatste viswedstrijd voor de grote vakantie.
De eerst volgende wedstrijd (5e) na de grote vakantie wordt gehouden op vrijdag 31 augustus 2018 aan de Berkel (Kulsdom ) te Lochem. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allen gezamelijk vanaf de parkeerplaats van zalencentrum Beltman te Diepenheim om 18.00 uur en niet later!).

Tess Kloppenburg, Marvin Klein Braskamp en Jette Meijerink (gehurkt)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.