Home Nieuws Fairtrade onderdeel evenement H.v.T.

Fairtrade onderdeel evenement H.v.T.

273
0
DELEN

Hof van Twente – Tijdens KLEURRIJK krijg je gratis een heerlijke fairtrade lekkernij.

Mensen uit diverse culturen en landen, nu inwoners van Hof van Twente, ontmoeten elkaar tijdens het evenement KLEURRIJK IN DE HOF op zaterdag 14 juli.Duurzame ontwikkeling tot een verbonden gemeenschap met respect en waardering voor elkaar’s cultuur zijn uitgangspunt en doel van dit evenement.
Eerlijke handel, fairtrade, hoort daar helemaal bij. Respect en waardering voor kleine boeren en handwerkslieden die in ontwikkelingslanden keihard werken om hun gezin en gemeenschap een leefbaar inkomen te bezorgen. Wij kunnen daaraan een bijdrage leveren door waar en wanneer mogelijk fairtradeproducten te kopen.
Makkelijker kunnen we het niet maken. DOE MEE, KOOP FAIRTRADE.

Zie ook: www.kleurrijkindehof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.