Home Nieuws Lionsclub Delden reikt taart uit

Lionsclub Delden reikt taart uit

255
0
DELEN

Delden – Afgelopen zondag was een dag van jubilea. Amicitia gaf bij kasteel Twickel een jubileumconcert voor haar 95-jarig bestaan en tevens voor 10 jaar Hart voor Delden. Lionsclub International was vorig jaar 100 en de Deldense Lionsclub dacht “wie jarig is trakteert” en wil op ludieke wijze mensen in het zonnetje zetten. Hiertoe werd heel Delden uitgenodigd om namen aan te melden.Tijdens het jubileumconcert werd er een taart uitgereikt aan Wiarda Heerze. Wiarda is naast haar baan letterlijk dag en nacht een ‘supervrijwilliger’. Ze is een drijvende kracht achter de avondvierdaagse, de Wereldwinkel en actief lid van Amicitia, waar ze ook de Anjercollecte coördineert. Ze is verder actief bij Stichting Leendert Vriel (stervensbegeleiding), zit in de organisatie van Carels Tuindag en is vrijwilliger bij Twickel. Hier is zij gastvrouw in de oranjerie en in de Landgoedwinkel-bezoekerscentrum. Ook bakt Wiarda de heerlijke vruchtencake voor de bezoekers van de Tuinen van Twickel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.