Home Nieuws Mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgers in het zonnetje

211
0
DELEN

Goor/Markelo/Diepenheim – Zestien mantelzorgers uit Hof van Twente en twee begeleiders namens Salut zijn zaterdag 2 juni een dagje uit geweest. Deze dag was georganiseerd en aangeboden door de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim met hulp van Chantal Smit van de Stichting Salut Welzijn in Hof van Twente.Al meer dan twaalf jaar biedt de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim een uitstapje aan voor mantelzorgers in Hof van Twente. De motivering voor deze activiteit is de grote waardering die de Lions hebben voor deze vrijwilligers die vaak onder moeilijke omstandigheden thuis voor hun naaste zorgen of hebben gezorgd.
Maar ook de blijdschap en dankbaarheid van de mantelzorgers op deze dag geven voor de Lions een gouden randje aan deze activiteit.

Bron Nieuws uit Delden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.