Home Nieuws Apollo bedankt trouwe fans

Apollo bedankt trouwe fans

184
0
DELEN

Goor – “Een stad zonder muziek leeft niet”, wordt wel gezegd. Goor boft maar met haar bruisende Muziekvereniging Apollo en diens muzikanten, die telkens weer met groot enthousiasme muziek op plein enstraat, in zaal en tent ten gehore brengen.

Maar Apollo heeft het ook enorm getroffen met de Goorse bevolking, die in grote mate betrokken is bij de bijna (2019) 100-jarige Muziekvereniging. De vele donateurs en sponsoren én het publiek maken het met hun financiële ondersteuning mede mogelijk dat Muziekvereniging Apollo steeds weer velen kan laten meegenieten van het plezier wat muziek brengt.

Om hun dankbaarheid voor de Goorsebetrokkenheid te uiten, trekken de muzikanten en majorettes van de Drum- & Showfanfare van Muziekvereniging Apollo al musicerend en marcherend op 14 juni aanstaande een uur lang door de straten van het stadsdeel De Whee in Goor. De start is om 19:00 uur bij Supermarkt Emté aan de Da Costastraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.