Home Agenda De Kösterskoele presenteert “het kan raar lopen”

De Kösterskoele presenteert “het kan raar lopen”

324
0
DELEN

“t Kan raar loop’n” is de titel van het openluchtspel dat dit jaar in de Kösterskoele wordt opgevoerd.

Het stuk van dit jaar speelt zich af bij camping Beekzicht. Van Dam is de eigenaar van dezecamping en niet al te precies met het bijhouden van de administratie. Rosalie en haar dochter Christel beheren de camping en vinden het niets dat Van Dam er zo mee omgaat. Buurman Berend Blok heeft zich al jaren verzet tegen de camping. Het terrein was vroeger in het bezit van de familie Blok maar die hebben een nieuwe boerderij een stukje verderop.
Berend wil het liefst dat de camping opgedoekt wordt en dat het weer bij de boerderij aan komt, maar of hij dat wel voor elkaar krijgt is nog maar de vraag.

De spelersgroep van de Kösterskoele staat weer garant voor een fantastisch openluchtspel met een boeiend verhaal met vele humoristische scenes.
Het beloofd een mooi schouwspel te worden.
In de pauze zorgt Kappie voor het muzikale vermaak.

De uitvoeringen vinden plaats op 13, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27 en 28 juli. Aanvang 20.30 uur. Kassa open om 19:00 uur. Kaarten à €10,00,- voor het openluchtspel zijn uitsluitend en alleen te koop of te reserveren bij Infocentrum Markelo, Goorseweg 1, 7475 BB Markelo met telefoonnummer 0547 – 760015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.