Home Sport Mart wint 2e jeugdviswedstrijd

Mart wint 2e jeugdviswedstrijd

318
0
DELEN

Diepenheim – Vrijdag 1 juni 2018 is de 2e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan de Schipbeek, rechts richting camping de Kiefte te Diepenheim. De opkomst was redelijk, namelijk 12 vissers.Het weer was uitstekend, maar de vangst was iets minder. In totaal werden er 18 vissen gevangen, waarvan 10 vissen boven de maat. Vier vissers hielden helaas het netje droog. Mart Brummelhuis uit Hengevelde wist deze wedstrijd te winnen met 44 cm. Op de 2e plaats eindigde Chiel Roelink uit Noordijk met 35 cm en de 3e plaats was voor Gert Meijerink uit Diepenheim met 32 cm.
De volgende wedstrijd (3e) wordt gehouden op vrijdag 15 juni 2018 aan de Hofmaatvijver te Neede. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Beltman Diepenheim om 18.15 uur en niet later!!!).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.