Home Sport Jelle wint 1e jeugdviswedstrijd.

Jelle wint 1e jeugdviswedstrijd.

277
0
DELEN

Diepenheim – Vrijdag 25 mei is de 1e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan de Hofmaatvijver te Neede. De opkomst was redelijk, want er deden 12 vissers mee. Deweersomstandigheden waren uitstekend en de vangst was ook goed. Iedereen wist één of meerdere vissen te vangen en in totaal werden er 72 vissen gevangen, waarvan 30 maatse. Jelle Wesselijk uit Hengevelde wist deze wedstrijd te winnen met 124 cm. Op de 2e plaats eindigde Joran Harderwijk uit Neede met 105 cm en de 3e plaats was voor Ramon Vonder uit Hengevelde met 81 cm.
De volgende wedstrijd (2e) wordt gehouden op vrijdag 1 juni aan de Schipbeek rechts richting camping de Kiefte te Diepenheim. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim om 18.15 uur en niet later!).

Op de foto vlnr: Jelle Wesselink, Joran Harderwijk en Ramon Vonder.

(Met goedkeuring van ouders)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.