Home Agenda Camerata RCO speelt in de Johanneskerk

Camerata RCO speelt in de Johanneskerk

293
0
DELEN

Diepenheim – Camerata RCO is een jong ensemble waarmee verschillende musici uit het Koninklijk Concertgebouw Orkest samen kamermuziekconcerten verzorgen.
Het ensemble werd opgericht om, vanuit de ervaring van het dagelijkse samenspelen in het KCO, deze ook te delen in het uitvoeren van kamermuziek.Omdat de bezetting van het ensemble flexibel is kan een breed repertoire – van barok tot hedendaags – ten gehore gebracht worden. Inmiddels behoort het ensemble tot de wereldtop. Het ensemble bestaat uit: Annebeth Webb (viool), Vilem Kijonka (altviool), Honorine Schaeffer (violoncello) en Hein Wiedijk (klarinet).
Het concert begint 2 juni om 20.15 uur. Kaarten à 20 euro kunt u reserveren via diepenheimklassiek.wordpress.com of via lucyvandael@gmail.com. Bellen kan ook: 06-48 01 18 68. Jongeren tot 18 jaar betalen 10 euro. U kunt ook een uur voor aanvang kaarten kopen bij de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.