Home Agenda Wolter Wiegerinck exposeert tijdens Pinksteren

Wolter Wiegerinck exposeert tijdens Pinksteren

236
0
DELEN

Goor – Wolter Wiegerinck exposeert 20 van zijn werken tijdens het Pinksterweekeinde in het Goors Historisch Museum. De alom gewaardeerde Goorse kunstenaar is vooral bekend van zijn realistische werken,waarin vaak het Goorse verleden zichtbaar is. Dat Wiegerinck ook abstracte werken schildert is minder bekend. Het zijn vooral die abstracte schilderijen die hij van 19 t/m 21 mei laat zien in het museum aan de Stationslaan.
Wolter Wiegerinck zal tijdens de openingsuren van de expositie veelal zelf aanwezig zijn om de bezoekers het een en ander over zijn werk te vertellen. De jubileumexpositie is in het Pinksterweekend geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.