Home Overig Visie 2018 – 2022 “Samen doen”!

Visie 2018 – 2022 “Samen doen”!

259
0
DELEN

Hof van Twente – Het CDA en de VVD van de gemeente hebben de coalitieonderhandelingen afgerond. Als resultaat hiervan bieden zij nu het concept van de visie 2018 – 2022, getiteld “Samen Doen!”, aan de gemeenteraad aan. Deze visie geeft op hoofdlijnen de gewenste richting aan voor de komende vier jaren. De concept-visie wordt op 22 mei 2018 in de gemeenteraad besproken.Formateur Martin Verbeek zegt: “We hebben gekozen voor een visiedocument, omdat we een duidelijk beeld voor ogen hebben waar we de komende jaren naartoe willen werken. Bewust kiezen we voor een open visie. Hiermee bieden we ook nadrukkelijk een handreiking aan de andere fracties in de gemeenteraad om hier samen invulling aan te geven. Door te kiezen voor een open visie behouden we flexibiliteit en kunnen we op een passende manier inspelen op de behoeftes van onze inwoners en maatwerk leveren.”
Het nieuwe college bestaat naast de burgemeester uit drie wethouders. De portefeuilles zijn mede aan de hand van de drie pijlers op een logische manier verdeeld. Hierbij zijn ook “dwarsverbanden” gelegd ten aanzien van enkele belangrijke onderwerpen, zoals het sociaal domein.
De fracties van het CDA en de VVD zijn verheugd over het bereikte resultaat.
Bijdragen aan geluk en welzijn van onze inwoners dát is ons hoofddoel, kortom: “Samen Doen!”

De raadsvergadering van 22 mei wordt live uitgezonden op Hofstreek FM vanaf 19.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.