Home Agenda Reggestad Mizikanten bij Monte Bello

Reggestad Mizikanten bij Monte Bello

280
0
DELEN

Hof van Twente – Op maandag 21 mei a.s., Tweede Pinksterdag, kunt u op camping Monte Bello, Goorseweg 49 te Markelo, genieten van de Egerländer klanken van de enthousiaste Reggestad Muzikanten. Al jaren staat deze formatie, bestaande uit 21 bevlogen muzikanten inclusief zang, onder de bezielende leiding van Jos Evers en ze zijn zo langzamerhand een begrip in de regio.Jos heeft ook voor dit optreden weer een gevarieerd programma samengesteld voor het hele gezin. Naast de originele Egerländer muziek, wordt het populaire genre zeker niet vergeten.
Onder het genot van een drankje kunt u in een prachtige omgeving heerlijk genieten van de sfeervolle muziek van Apollo’s Reggestad Muzikanten.

Het optreden begint om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. De toegang is gratis.
U kunt de Reggestad Muzikanten overigens ook zelf boeken voor gezellige avonden, bedrijfsfeesten, braderie of zomer- en volksfeesten. Voor meer informatie zie www.apollogoor.nl/onderdelen/reggestad-muzikanten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.