Home Nieuws Inschrijving Avond-4-Daagse Goor

Inschrijving Avond-4-Daagse Goor

230
0
DELEN

Goor – Deze week gaat via de basisscholen de inschrijving voor de Avond-4-Daagse van start. Het jaarlijkse wandelevenement begint op dinsdag 29 mei bij sportpark ’t Doesgoor. Woensdag 30 mei is het startpuntbij de hockeyvelden van GMHC. Donderdag 31 mei wordt gestart vanaf de parkeerplaats van GFC op sportpark Heeckeren en vrijdag 1 juni beginnen de wandelaars bij de Reggehof. Hoewel de startpunten gelijk zijn aan die van vorig jaar zijn er wel nieuwe routes uitgezet.
De kosten zijn € 4,00 voor 4 dagen. Aanmelden voor 4 dagen kan via de basisscholen of bij het startbureau op dinsdag 29 mei. Eén dag meelopen is ook mogelijk voor € 3,00 (met medaille). Daarvoor kan alleen worden ingeschreven worden op de avond zelf bij het startbureau.
Er kan gekozen worden uit afstanden van 5 en 10 kilometer. Deelnemers aan de 10 kilometer starten tussen 18.15 en 18.30 uur. De 5 kilometertocht start tussen 18.30 en 19.00 uur. Tijdens de laatste avond op vrijdag worden de lopers vanaf 19.15 uur feestelijk binnengehaald in de Sterbuurt.
Kijk voor meer informatie op de website en/of Facebookpagina van de Avond-4-Daagse Goor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.