Home Agenda 29e Editie Creatieve dag in Markelo

29e Editie Creatieve dag in Markelo

355
0
DELEN

Markelo – Ook al jaren lang een traditie op 2e Pinksterdag de Cratieve dag bij Herberg de Pot. Tijdens deze dag is er een grandioze rommelmarkt, diverse kramen met creativiteitten en koopwaar. Er zijnmuzikale (dans)optredens op het buitenpodium van onder meer Zanggroep Black Pearl uit Eibergen en het Brook Duo uit Markelo. Unieke tractoren en oldtimers zorgen voor een mooi decor. Tevens is er volop vertier voor kinderen.
Deelname aan de rommelmarkt is gratis voor kinderen tot 12 jaar en 1 volwassene per standplaats. Het terrein is geopend vanaf 9.00 uur om de spullen klaar te zetten, aanmelden voorafgaand via rommelmarkt@creatievedag.nl.
De Creatieve dag wordt gehouden tussen 10.30 en 17.00 uur op terrein achter Herberg de Pot, Potdijk 9 in Markelo. De entree bedraagt € 5,00. Parkeren is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.