Home Agenda Goor kleurt weer Rood, Geel & Groen

Goor kleurt weer Rood, Geel & Groen

403
0
DELEN

GOOR – Na een eerste succesvolle editie, is er dit jaar op tweede Pinksterdag weer een Reggae-Festival, op het plein bij café De Ster. Aan alle ingrediënten wordt voldaan om iedere gast het gevoel tegeven dat ze een dag op de Cariben mogen vertoeven

Vanzelfsprekend zal gastheer Irie ‘Mario’ Vibes zelf achter de draaitafel staan.
De band Friction & The Rootsdrivers brengt een mix van covers en eigen werk. De uit Ghana afkomstige zanger Musah Haruna, mengt de Jamaicaanse ritmes met zijn Afrikaanse roots en daarbij een vleugje hiphop & urban. Voor Musah (Friction) is het publiek niet alleen de luisterende- en dansende partij, maar een onderdeel van de show.

Verder treden op de band ‘Heights Meditation’ en de charismatische zanger van JAH6 (levenslied met een reggaebeat), Hermanus Havertong, zal nog een keer laten horen hoe het had geklonken, als Hazes op Jamaica was geboren.

Naast al deze muzikale ingrediënten, is er ook de mogelijkheid om in Caribische stijl te eten en zal er ook een kraam zijn met reggae-artikelen.

Wanneer: Maandag (Tweede Pinksterdag) 21 mei 2018
Waar: Café De Ster – Grotestraat 91, 7471 BL Goor
Aanvang: 14:00 uur
Entree: Gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.