Home Agenda Liedjes in de Herberg de Pol

Liedjes in de Herberg de Pol

366
0
DELEN

Diepenheim – Ellis Sportel en Potman Jr. zijn de twee artiesten die op zondag 13 mei hun talent laten zien in een nieuwe editie van Liedjes in de Herberg. Tijdens dit maandelijkse gratis talentenoptredentreden twee artiesten op in de intieme, gezellige setting van het café in Herberg de Pol in Diepenheim.
Ellis is een vrolijke, optimistische singer-songwriter uit Enschede. Ze schrijft friszoete popliedjes, waarvoor hoop de basis vormt. Singer-songwriter Potman Jr. In de Domstad werkte hij zich een slag in de rondte voor zijn eerste, titelloze EP. Die EP verleidde 3voor12 tot: “Zijn stem is diep, donker en bovenal hartverscheurend mooi, de teksten zijn gitzwart en komen hard binnen”. Op het debuutalbum ‘Next of Kin’ uit 2016 – met medewerking van Tommy Ebben en Kim Janssen – combineert de singer-songwriter zijn smartelijke stem met aangrijpende melodieën en vele onvervulde verlangens. Vergis je niet, ondanks de duistere aard van zijn muziek, laat Potman Jr. je op zijn album en vanaf het podium optimaal genieten.
Liedjes in de Herberg is gratis te bezoeken en vindt maandelijks plaats. De editie met Ellis Sportel en Potman Jr. is op zondag 13 mei vanaf 16.00 uur in het café van Herberg de Pol te Diepenheim. En bij mooi weer verhuizen we naar buiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.