Home Nieuws HofMarketing vestigt zich in Goor

HofMarketing vestigt zich in Goor

285
0
DELEN

Vanaf 1 mei huurt de nieuwe Stichting HofMarketing kantoorruimte in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. HofMarketing gaat het wonen, werken en recreëren in de gemeente Hof van Twentepromoten. De bijbehorende marketingstrategie en het financieringsmodel om dit te bereiken krijgen steeds meer vorm. Het streven is om medio mei de nieuwe huisstijl te lanceren en voor de zomer het marketingplan in concept gereed te hebben.

VVV Hof van Twente wordt onderdeel van HofMarketing. Hiermee worden de huidige promotionele taken en het lokale gastheerschap gewaarborgd. De bestaande structuur van VVV Informatiepunten, medewerkers en vrijwilligers blijft in tact.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.