Home Nieuws Jubilarissen bij Onze Stem

Jubilarissen bij Onze Stem

334
0
DELEN

Anke Hemmink, Alie Loonstra en Hannie Bor en Rein Stegeman zijn door Zang- en oratoriumvereniging Onze Stem in het zonnetje gezet vanwege hun 25 en 40 jarige lidmaatschap. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkseleden vergadering van Onze Stem. Daar werd tevens bekend gemaakt dat de vereniging een stijgend leden aantal heeft en werd er de nieuwe huisstijl onthuld. Het koor is ook bezig met de voorbereidingen voor het 95-jarig jubileum in oktober 2019. Het programma voor het jubileumconcert zal bestaan uit Mozart, Mendelssohn, Finkers en Jenkins. In december 2018 werkt Onze Stem mee aan het ‘Lichterfest’ in Salzbergen. Wie een repetitie van Onze Stem wil bijwonen is elke woensdagavond vanaf 20uur welkom in de Reggehof. Meer info via: Brenda Bergsma: 06-10877600 of mailen naar info@onzestem-goor.nl

Foto: de dames Bor, Loonstra en Hemmink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.