Home Agenda Marieke Lucas Rijneveld in Literair in de Pol

Marieke Lucas Rijneveld in Literair in de Pol

430
0
DELEN

Onlangs baarde de jonge schrijfster Marieke Lucas Rijneveld met het boek ‘De Avond is Ongemak’ opzien. Op zaterdag 7 april, komt Rijneveld om 20.00 uur naar het Ottenhuis tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim voor een literaire lezing. Presentator en interviewer op deze avond is recensent en journalist Theo Hakkert.
Marieke Lucas Rijneveld (1991), is schrijver en dichter. Ze studeerde een jaar Nederlands aan de docentenopleiding in Utrecht en aan de Schrijversvakschool in Amsterdam. In juni 2015 verscheen haar dichtdebuut Kalfsvlies en door de Volkskrant werd ze uitgeroepen tot literair talent van 2016. Ze won met haar bundel de C.Buddingh prijs 2016 voor het beste poëziedebuut van het jaar. Naast het schrijven werkt Rijneveld twee dagen in de week op een melkveebedrijf.

zaterdag 7 april 2018, 20:00 – 21:00 uur – € 10,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.