Home Agenda 1 april – Paasparty Bentelo

1 april – Paasparty Bentelo

371
0
DELEN

Een mix van muziek en veel gezelligheid! PaasParty Bentelo wordt elk jaar georganiseerd door de vrijwilligers van PJO-HaJo Bentelo. Je kan maximaal losgaan op meerdere muziekgenre’s in maar liefst 4 tenten.Met duizenden bezoekers is dit het ultieme feest om Pasen te vieren!

Dance Vibes
Voor echte party animals die niet bang zijn om helemaal los te gaan op moderne EDM.

Summer Dive
Er is een feestje op het strand… Ben jij al toe aan de Zomer kom dan alvast bijkleuren met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand. Geniet van tropische sferen met zomerse kneiters!

DJ Eddy Kerkveld
Rock & Roll baby… Onze LOCAL dj Eddy doet oude tijden herleven met hits uit de jaren 80,70 en 60 Good old Classics, Rock ’n Roll tot op het bot, muziek waar heel stiekem iedereen wel van houdt. Onder één voorwaarde, alles ouder dan 1990, Kortom. Rock ’n Old.

Skuur Schuur
Laat je gaan LOS… Deze oude schuur wordt omgebouwd tot een African Skuur Schuur. Lekker Dansen, schudden en schuren op dirty reaggeaton en zwoele moombah-beats. Trek je stoute schoenen aan en doe de billenshake.. je bent lit Vrooom Vrooom.

Voor meer informatie en de voorverkoop van de kaarten kijk op www.paasparty.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.