Home Sport Wereldkampioen Sem Hobert gehuldigd.

Wereldkampioen Sem Hobert gehuldigd.

414
0
DELEN

Bentelo – Wereldkampioen touwtrekken Sem Hobert werd zaterdagmiddag in zijn woonplaats Bentelo gehuldigd. De 26-jarige man uit Bentelo werd onlangs met het Nederlands touwtrekteam wereldkampioen in de zwaarste 600 klasse.Het wereldkampioenschap vond plaats in Xuzhou in China. Na zijn wereldtitel trok hij nog even rond in China alvorens hij terugkeerde in Bentelo. De succesvolle touwtrekker, die heeft getraind bij Lagerweij, werd door zijn vrienden rondgereden door het dorp op een platte wagen. Vervolgens werd hij gehuldigd door wethouder Pieter van Zwangenburg. Ook werd hij toegesproken door André de Brouwer van de Stichting Pol, Mark Kleinsman, voorzitter van touwtrekvereniging de Hagmölln en Hennie Leliefeld namens de buurt. Ook namens de redactie proficiat Sem!

Bron Tekst: Wegdamsnieus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.